diumenge, 27 de juny del 2010

Petita màgia

L'altre dia vaig trobar un paquetet fet amb paper d'alumini oblidat en un racó, el vaig desembolicar a poc a poc, doncs no recordava que hi havia dins. Unes minúscules llavors van aparèixer,  la meva mare ja ho té això, de tant en tant em porta llavors que recull en els seus viatges d'alguna planta que li agrada i que desprès no recordo que m'ha dit que era.
Vaig decidir fer un acte que sempre m'ha semblat màgia...... un grapat de terra, unes quantes llavors i una pluja fina d'aigua...... i al cap d'uns dies la vida neix amb força!

dissabte, 19 de juny del 2010

Petals d'aigua

La Natura ens ofereix detalls com aquests que son bells en la seva simplicitat.

divendres, 18 de juny del 2010

Vidres de mar

El mar recicla, poleix i embelleix el que els humans llencem sense pensar.....
(gràcies Aina)

dimarts, 15 de juny del 2010

Verd sobre verd

Està fent un juny ben atípic, temperatures baixes i aigua muntanyes avall.......  segur que aquesta granota està feliç i contenta, te la bassa plena d'aigua, herbes per descansar i mosquits per fer un bon aperitiu.


dijous, 10 de juny del 2010

Cactus

Ja ho diuen que a vegades les apariencies enganyen..... semble impossible que d'una planta d'aspecte tant dur puguin néixer, com per art de màgia, unes flors tant boniques i vistoses.



dimarts, 8 de juny del 2010

Vermell

Les primeres cireres que menjo enguany, vermelles, lluentes....boníssimes!

diumenge, 6 de juny del 2010

Marieta

Marieta habitant de la Mussara posant amablement per la foto.
Hem van cridar per dir que hi havia una marieta per fotografiar i quan vaig arribar ella marxava tronc avall, però al veure la càmera va girar cua i tornant a pujar pel tronc va esperar pacientment a que li fes la foto.

dissabte, 5 de juny del 2010

Aperitiu floral

Papallona zebrada (crec) caçada a la Mussara un matí de primavera.


Aquest primer post el dedico a l'Assumpta per animar-me constantment a fer un blog de fotos i així ho faig tot i que no ho tinc gaire clar :)